Programma Lidwina in Concert

WOMAN IN LOVE!

Zaterdag 10 februari zullen sopraan Kelly Poukens en pianiste Dorenda Notermans in de Lidwinakerk een bijzonder concert geven met als thema: woman in love!

De sopraan Kelly Poukens behaalde aan de Luca school of arts in Genk, België, met grote onderscheiding haar master klassieke zang en later haar master kamermuziek. Aan de Fonty’s Hoge School behaalde ze Cum Laude haar master klassiek muziektheater waarbij ze ook bekroond werd met de titel talent-laureaat. Kelly maakte haar debuut bij Holland Opera in de nieuwe operaproductie Meermeisje (Faust-achtige familievoorstelling) Ze was winnaar van de The Silver Award in the International Manhattan competition in de VS. Ze gaf liedrecitals in vooraanstaande zalen zoals de Frits Philipszaal in Eindhoven en de Bozar in Brussel.

Dorenda  begon al op vijfjarige leeftijd met pianolessen. Ze ging naar de stedelijke academie in Beringen, België. In 2008 volgde ze een hogere opleiding aan het Lemmeninstuituut in Leuven en na het behalen van haar bachelordiploma ging ze een solistenopleiding volgen en studeerde af met grote onderscheiding. In 2015 behaalde zij haar Master na Master piano, Master kamermuziek en Master in de specifieke lerarenopleiding. Ze trad veel op als orkestpianiste van diverse orkesten. Naast solopianiste is zij veel bezig met kamermuziek en geeft al jaren pianoles.

Met een goede dosis humor, zelfspot en een appel in de hand zal Kelly een uur lang zingen over de liefde onder begeleiding van Dorenda op de piano. In deze muzikale vertelling komen parels uit diverse werelden samen. Nat King Cole, Bernstein, Barbara, Oscar Strauss en andere klassiekers komen terug tot leven en geven Piaf en Dietrich elkaar in eigenzinnige arrangementen de hand. Kortom: zij zullen u verrassen met intiem, warm muziektheater.

 Meedoen?

Wil je het publiek graag verrassen met je talenten, kom je uit de regio en denk je op een goed niveau een uur lang mooie muziek te kunnen verzorgen? We zoeken met name naar instrumentale ensembles.  Neem contact met ons op via het contactformulier!