Programma Lidwina in Concert

Zaterdag 11 november Arundo Kwintet bij Lidwina in Concert

 

Op zaterdagavond 11 november staat het Arundo kwintet op het podium bij Lidwina in Concert. Het Arundo kwintet bestaat uit vijf rietblazers met elk een eigen geluid. De bijzondere combinatie van hobo, fagot, (bas)klarinet en saxofoon maakt het rietkwintet tot een uniek ensemble binnen de kamermuziek.  Al sinds de oprichting in 2007 speelt het Arundo Kwintet zowel klassieke als eigentijdse werken; veelal eigen bewerkingen, maar ook origineel repertoire.  

 

Tijdens het concert van 11 november speelt het Arundo kwintet een gevarieerd programma van Renaissancemuziek tot hedendaagse muziek die speciaal voor rietkwintet gecomponeerd is.
Ook staan er (eigen) bewerkingen op het programma, zoals muziek van de bekende koorcomponist Eric Whitacre, Dvoraks Amerikaanse strijkkwartet, en de Danse Macabre van Saint-Saƫns.

 

 Meedoen?

Wil je het publiek graag verrassen met je talenten, kom je uit de regio en denk je op een goed niveau een uur lang mooie muziek te kunnen verzorgen? We zoeken met name naar instrumentale ensembles.  Neem contact met ons op via het contactformulier!