Rik en Simon


Spread the love

Rik en Simon

Datum/Tijd
Datum: 14/10/2023
Tijd: 19:30 – 20:30

Locatie
Lidwinakerk

Categorieën


Simon van ’t Hoff (piano) en Rik Bartels (fluit) brengen een toegankelijk en gevarieerd programma, met bekende werken van Debussy tot Gershwin, van Saint-Saëns tot Franck, van Pixinguinha tot Piazolla. Ook de piccolo en de altfluit worden bespeeld. Met behulp van beamer en verhalen worden de stukken aanschouwelijk gemaakt.

Rik Bartels, bioloog en fluitist, verdient al decennia zijn sporen in de wereld van de (fluit)muziek. Van veelgevraagd orkestmusicus tot aan Jazz-sessies op diverse podia of kleinschalige producties in theater en concertzaal. Ook is Rik Bartels een veelgevraagd fluitist bij allerlei amateurgezelschappen, koren en gelegenheidsorkesten.

Simon van ’t Hoff studeerde zowel lichte muziek als klassieke muziek aan het conservatorium te Tiburg. Zijn liefde en affiniteit met zowel lichte als klassieke muziek maken dat hij zich in het werk/speelveld niet slechts tot een genre hoeft te beperken. Simon is werkzaam als begeleider, repetitor en docent steunvak piano en docent praktische harmonie. Naast lesgeven op het conservatorium heeft Simon ook thuis een actieve lespraktijk. Verder treedt hij regelmatig op als begeleider van koren en projecten. Als solopianist in huisconcerten, in trio “Sibasso” en “Allegria”
(piano, bas, zang en gitaar) en maakt hij al jaren deel uit van cabaretgroep “Grindt”.